Yritys

Todistetusti laadukasta hitsausta!

Vaatimaton sepän verstas on kasvanut yli kuudenkymmenen vuoden taipaleella kansainvälisiä suuryrityksiä palvelevaksi monipuoliseksi tilauskonepajaksi, jonka valtteja ovat laatu ja toimitusvarmuus. Monipuoliset palvelumme; hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden rakentaminen mekaanisesti valmiiksi – tekevät meistä Täyden palvelun konepajan.

Asiakaslupauksista ja aikatauluista pidetään lujasti kiinni. Laadun takaavat viimeisen päälle osaava henkilöstö, monipuolinen ja nykyaikainen konekantamme sekä avarat tilamme Ulvilassa Sammontien varrella. Suuri osa asiakkaistamme on jo vuosikymmenten ajan luottanut toimintaamme, kuten myös henkilöstömme, joista osa on ollut mukana jo alkutaipaleelta lähtien. Tämän luotettavan ydinjoukon kanssa olemme voineet kehittyä ja laajentua turvallisesti ja määrätietoisesti. Sitoutumista arvostavat myös asiakkaamme.

Toimintaamme ohjaavat sertifioidut laatujärjestelmät ISO 9001 ja ISO 3834-2.

Meillä on takana sekä vuosikymmenten kokemus, että innovatiivisuus ja kehittymishalu alalla. Tukenamme meillä on vuosien varrella muodostunut luotettavien ja ammattinsa osaavien yritysten verkosto.

”Suomalainen sisu, tarmokkuus ja kokemus jo vuodesta 1952.”

1952

Vuodesta

50+

Työntekijöitä

20+

Koneita
  • Sertifikaatti

    ISO 9001
  • Sertifikaatti

    ISO 3834-2
  • Sertifikaatti

    ISO 14 001
  • Luotettava kumppani