Skip to main content

Rekry


Etsimme osaajia huipputiimiimme:

Ulvilan Konepaja Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys. Olemme perinteinen, mutta ajan hermolla oleva keskiraskaaseen konepajateollisuuteen keskittynyt alihankintayritys. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden rakentaminen mekaanisesti valmiiksi asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista, mutta ole rohkeasti yhteydessä jos koet että sinusta voisi tulla oiva lisä tiimiimme. Hyville osaajille on aina tarve. Yhteystietomme löydät täältä!

CNC-Aarporaaja, oletko sinä meidän uusin työkaverimme?

Koneistustiimimme etsii lisävahvistusta CNC-Aarporaajasta, jolta odotamme jo kokemusta aarporauksesta sekä hyvää piirustustenlukutaitoa. Heidenhain ohjaus on ehdottomasti etu mutta voimme opettaa siihen, jos et sitä vielä hallitse.

Molemmissa töissä vaaditaan hyviä tiimityö taitoja ja valmiutta työskennellä vuorossa (ei yövuoroa). Piirustustenlukutaito on edellytys työssä menestymiselle. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavan tiimin tuen. Meillä tuotannossa ajetaan piensarjoja ja yksittäiskappaleita

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@ulvilankonepaja.fi viimeistään 10.04. paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.