Rekrytointi


Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme:

Ulvilan Konepaja Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys. Olemme perinteinen, keskiraskaaseen konepajateollisuuteen keskittynyt alihankintayritys. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden rakentaminen mekaanisesti valmiiksi asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Ulvilan konepajalla on henkilöstöä 45.

Etsimme nyt tiimimme lisävahvistuksina:


Levyseppä-hitsaajaa ( 3-4 kpl )

Toivomme että sinulla on kokemusta levysepän ja hitsaajan työtehtävistä. Osaat lukea piirustuksia ja työ otteeltasi olet aikaansaava sekä oma-aloitteinen.
Omaat hyvät tiimityötaidot ja olet valmis työskentelemään kahdessa vuorossa.

CNC-Aarporaajaa

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta laadukkaasta CNC-Aarporaajan työstä sisältäen myös ohjelmointikokemusta. Eduksi katsomme ohjelmointikokemuksen juuri Heidenhein-ohjauksella.  Annamme myös mahdollisuuden CNC-Koneistajalle kouluttautua uudelle koneelle. Meillä CNC-Aarporauksen ammattilaiset opettavat sinulle koneenkäytön minkä jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja aikaansaava sekä sinulla on hyvä piirustustenlukutaito. Omaat hyvät tiimityötaidot ja olet valmis tekemään työtä kahdessa vuorossa.

CNC-Koneistajaa

Hakijalta toivomme kokemusta CNC-koneistajan työstä ja alan koulutusta. Hakemamme tekijä on luonteeltaan oma-aloitteinen, aikaansaava, hyvän työmoraalin ja hyvät tiimityöskentelytaidot omaava henkilö. Osaat lukea piirustuksia. Eduksi katsomme ohjelmointikokemuksen Heidenheinilla. Työ tapahtuu aluksi päivävuorossa mutta olet valmis tarvittaessa työskentelemään 2-vuorossa.

Tarjoamme sinulle hyvän tiimin tuen, mielekkään ja kehittymishaluisen työympäristön, sekä laadukkaan työterveyshuollon, jota täydentää kattava hoitokuluvakuutus. Meidän henkilöstöllä on käytössä Smartumin liikunta- ja hierontaedut. Onnistumisista nautimme tiiminä erilaisten yhteisten toiminnan muodossa.

Tarjoamme vakituisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn alihankintakonepajassa. Hae tehtäviin heti, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. toimitusjohtaja Milla Rostedt 045-146 7575 tai milla.rostedt@ulvilankonepaja.fi sekä myyntipäällikkö Harri Aho 044 055 9736 tai harri.aho@ulvilankonepaja.fi.

Työllistämme tällä hetkellä 45 metallialan ammatti-ihmistä, oletko sinä seuraava vahvistuksemme? Lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi@ulvilankonepaja.fi  12.06.2022 mennessä.