Rekrytointi


Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme:

Ulvilan Konepaja Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys. Olemme perinteinen, keskiraskaaseen konepajateollisuuteen keskittynyt alihankintayritys. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden rakentaminen mekaanisesti valmiiksi asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Ulvilan konepajalla on henkilöstöä 45. Etsimme nyt tiimimme lisävahvistuksina:


Asentajia (2kpl)

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta kone- ja varusteluasennuksista tai haluat kehittyä asennuksen ammattilaiseksi. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja aikaansaava sekä sinulla on hyvä piirustustenlukutaito. Omaat hyvät tiimityötaidot ja olet valmis tekemään työtä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa. Alkuun työ tapahtuu päivävuorossa.

CNC-Aarporaajaa

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta laadukkaasta CNC-Aarporaajan työstä sisältäen myös ohjelmointikokemusta. Eduksi katsomme ohjelmointikokemuksen juuri Heidenhein-ohjauksella. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja aikaansaava sekä sinulla on hyvä piirustustenlukutaito. Omaat hyvät tiimityötaidot ja olet valmis tekemään työtä kahdessa vuorossa.


Tarjoamme sinulle hyvän tiimin tuen, mielekkään ja kehittymishaluisen työympäristön, sekä laadukkaan työterveyshuollon, jota täydentää kattava hoitokuluvakuutus. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja liikuntaharrastuksia mm. liikuntaseteleillä ja uimahalli käynneillä. Onnistumisista nautimme tiiminä erilaisten yhteisten toiminnan muodossa.

Tarjoamme vakituisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn alihankintakonepajassa. Hae tehtäviin heti, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävistä antaa tehdaspäällikkö Ismo Tervamäki puh. 050-059 3292 tai toimitusjohtaja Milla Rostedt 045-146 7575.

Työllistämme tällä hetkellä 45 metallialan ammatti-ihmistä, oletko sinä seuraava vahvistuksemme? Lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekrytointi@ulvilankonepaja.fi 02.02.2021 mennessä.