Oletko sinä uusi tehdaspäällikkömme?

Ulvilan Konepaja Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys. Olemme perinteinen, keskiraskaaseen konepajateollisuuteen keskittynyt alihankintayritys. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden rakentaminen mekaanisesti valmiiksi asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Ulvilan konepajalla on henkilöstöä 45.

Haemme nyt Ulvilan Konepajalle Tehdaspäällikköä.

Tehdaspäällikkönä vastaat Ulvilan Konepajan tuotannon muutos- ja kehityshankkeista yhdessä Ulvilan Konepajan henkilöstön kanssa. Omaat vankan työkokemuksen konepajateollisuudesta, mieluiten alihankintakonepajateollisuuden parista, tuotannon kehitystehtävistä. Laatujärjestelmien (ISO 9001 ja ISO 3834-2) tuntemus katsotaan eduksi. Toimit työssäsi osana yrityksen johtoryhmää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa teknistä koulutusta ja tehtävää tukevaa työkokemusta useiden vuosien ajalta
  • erinomaisia ihmissuhdetaitoja, paineensietokykyä ja vastuunkantavaa työotetta muutoksen läpiviennissä

Tarjoamme sinulle vastuullisen, laaja-alaisen tehtävän, hyvän työympäristön ja tiimin tuen. Tehtävä on vakituinen, ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 28.6.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Tehdaspäällikkö, Ulvila” -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Senior-konsultit Kati Tuominen ja Jari Auronen seuraavasti:

Tiistai 16.6. klo 8-9 Jari Auronen p. 040 838 8064

Tiistai 23.6. klo 8-9 Kati Tuominen p. 050 390 9787

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Lisätietoja https://www.experis.fi/tyo/tehdaspaallikko

Vastaa